1. september i år vil SAS offisielt bli en del av SkyTeam.

SAS har signert med SkyTeam

SkyTeam og SAS har underskrevet en allianseavtale, SAS blir medlem av SkyTeam 1. september 2024.

I dag har SkyTeam og SAS offisielt signert en allianseavtale, som er et viktig skritt mot SAS’ offisielle inntreden i den globale flyalliansen. SkyTeam og SAS har forpliktet seg til å sørge for sømløs overgang for alle kunder. Fra 1. september 2024 vil SAS offisielt bli en del av SkyTeam og komplettere alliansen med den beste tilgangen til de største og viktigste lufthavnene i Skandinavia. Samarbeidet vil styrke SkyTeams globale nettverk, tilby passasjerene nye destinasjoner og bedre forbindelser, samt gjøre kundeopplevelsen bedre for alle reisende.

 SAS-kunder vil nyte godt av alliansens forbindelser på tvers av nettverket til mer enn 1600 destinasjoner, hvor nye, tidligere ubetjente destinasjoner særlig til Afrika, Latin-Amerika og Karibien, vil være noen av høydepunktene.

 Anko van der Werff, president og administrerende direktør i SAS, sier: –Vi er veldig begeistret over denne milepælen i SAS sin reise mot overgangen til en ny allianse. EuroBonus-medlemmer vil nå kunne glede seg over nye destinasjoner og fordeler som en del av SkyTeam. Dette markerer begynnelsen på en spennende fremtid for kunder, partnere og ansatte. SAS-kunder vil dra nytte av SkyTeams sterke globale tilstedeværelse på mange av verdens største og viktigste lufthavner, samt deres fokus på strategiske partnerskap og innovative bærekraftsinitiativer.

 SkyTeam-medlemmer som betjener SAS sine knutepunkter inkluderer Air France, KLM, Delta Air Lines og Middle East Airlines.

Powered by Labrador CMS