At vilt kommer på annenplass og oppfattes som mer norsk enn lapskaus, fårikål og sodd, overrasker Sofia Fattori, kulinarisk ansvarlig i HelloFresh.
        HelloFresh
    
    1 av 2 nordmenn mener vi har en unik matkultur
    Selv om internasjonale retter har økt i popularitet, mener nordmenn at vi har en unik matkultur, på nivå med den franske, italienske, indiske og japanske.
        
 
                        
                        
                        
                        
                        
    
    
    Fisk,
vilt og grytebaserte retter fremheves som kjennetegn, og de som bor langs
kysten forbinder «norsk mat» i størst grad med fisk. 
    
                        
    
        
                    
            
                Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
                150,- 575,-
                
                
                    KJØP
                
                
             
            
                Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
                1875,-
                
                
                    KJØP
                
                
             
            
                Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
                1,- 145,-
                
                
                    KJØP
                
                
             
            
                Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
                1430,-
                
                
                    KJØP