Mat og drikke
Matvett
13% reduksjon av matsvinnet i serveringsbransjen
Kartleggingsresultater (2022) viser at matsvinnet i mat- og serveringsbransjen er redusert med 25 prosent målt i kg per innbygger fra 2015 til 2022.
Dette er en bedring på ni prosent sammenlignet med 2015-2021 og betyr at bransjen er på god vei til å nå neste delmål i bransjeavtalen om 30 prosent reduksjon innen utløpet av 2025.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Skal skape en ledende vinterdestinasjon på Bjorli
1 av 7 velger å feire jul eller nyttår i utlandet
Dette vil folk oppleve på reise i 2026
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Mest leste artikler
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Ringnes vokser i conveniencemarkedet med Gatorade og Farris Frus
SAS øker kapasiteten til fotball-VM med flere flyvninger og større fly
Nord-Norge leder verdiskaping i norsk reiseliv i 2024
Scandic Norge vinner LINs inkluderingspris for arbeid med minoritetskvinner