Mat og drikke
Matvett
13% reduksjon av matsvinnet i serveringsbransjen
Kartleggingsresultater (2022) viser at matsvinnet i mat- og serveringsbransjen er redusert med 25 prosent målt i kg per innbygger fra 2015 til 2022.
Dette er en bedring på ni prosent sammenlignet med 2015-2021 og betyr at bransjen er på god vei til å nå neste delmål i bransjeavtalen om 30 prosent reduksjon innen utløpet av 2025.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Spisser innsatsen for å trekke de rette gjestene til Norge
Conference-pærer et praktisk og sunt mellommåltid
Norges beste bartender: – Jeg lager alltid akevittcocktails i desember
Fire nye Radisson-hoteller åpnet i Bergen
Saudi-Arabia åpner for alkoholsalg til rike utlendinger
Mest leste artikler
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner
Store budsjettkutt truer Innovasjon Norges reiselivssatsing
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Ekstraordinær vekst for lokalmat i storhusholdning og dagligvare
Strawberry og CapMan forlenger hotellavtaler med store renoveringsplaner