Årets unge kokk 2023, Eli Anne Sundset, på toppen av pallen
Martin Giskegjerde / Oclin
Årets unge kokk skal kåres
Stiftelsen Norsk Gastronomi har åpnet for søknader til Årets unge kokk 2025, en konkurranse for kokker under 25 år*, som vil utfordre seg selv med både nye og tradisjonelle norske råvarer. Søknadsfristen er 25. februar, og konkurransen, som arrangeres i september, er en unik mulighet for unge kokker til å vise frem sine evner og bygge en plattform for fremtiden.
Et dypdykk i råvarenes historieBlant årets ingredienser finner vi yellowtail kingfish fra Fredrikstad, tomater fra Hanasand, fjærehinne fra Lofoten, gulrot, småpoteter og ekte setersmør. Oppgavene inkluderer både en amuse-bouche, bedre kjent som ganefryd, og en klassisk Bocuse d’Or-tallerkenrett.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Budsjettkuttet vil få store konsekvenser for Innovasjon Norges reiselivssatsing
Strawberry og CapMan forlenger leiekontrakter og planlegger tre totalrenoveringer
Fyllingsgrad-rekord for Norwegian konsernet i november
Ekstraordinær vekst for lokalmat innen storhusholdning
Klassisk Bordeaux til god pris
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Skatteetaten intensiverer kontroller av serveringssteder i julebordsesongen
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Malling kjøper Hotelia: Blir ledende hotellrådgiver i Norden
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner