Arne Brimi er tildelt Gullgaffelen 2025 – Bocuse d’Or Norges ærespris – for sitt livslange arbeid med å løfte frem norsk matkultur og inspirere generasjoner av kokker. Prisen ble overrukket av Arne Sørvig i Stiftelsen Norsk Gastronomi.
Foto: Stiftelsen Norsk Gastronomi
Arne Brimi tildelt Gullgaffelen
Arne Brimi har gitt smak og språk til norsk natur, råvarekunnskap og matkultur. Nå mottar han Gullgaffelen for sitt utrettelige arbeid med å løfte frem norsk gastronomi og inspirere nye generasjoner kokker.
Arne Brimi er tildelt Bocuse d’Or Norges ærespris Gullgaffelen for sitt livsverk og utrettelige innsats for norsk gastronomi. Gullgaffelen deles ut på Gastronomiens dag 18. juni, og gis til personer, virksomheter, hendelser eller produkter som på en fremragende måte har styrket det gastronomiske fagfellesskapet i Norge, eller fremmet norsk gastronomi internasjonalt.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP