Arne Brimi er tildelt Gullgaffelen 2025 – Bocuse d’Or Norges ærespris – for sitt livslange arbeid med å løfte frem norsk matkultur og inspirere generasjoner av kokker. Prisen ble overrukket av Arne Sørvig i Stiftelsen Norsk Gastronomi.
Arne Brimi er tildelt Gullgaffelen 2025 – Bocuse d’Or Norges ærespris – for sitt livslange arbeid med å løfte frem norsk matkultur og inspirere generasjoner av kokker. Prisen ble overrukket av Arne Sørvig i Stiftelsen Norsk Gastronomi.

Arne Brimi tildelt Gullgaffelen

Arne Brimi har gitt smak og språk til norsk natur, råvarekunnskap og matkultur. Nå mottar han Gullgaffelen for sitt utrettelige arbeid med å løfte frem norsk gastronomi og inspirere nye generasjoner kokker.

Publisert Sist oppdatert

Arne Brimi er tildelt Bocuse d’Or Norges ærespris Gullgaffelen for sitt livsverk og utrettelige innsats for norsk gastronomi. Gullgaffelen deles ut på Gastronomiens dag 18. juni, og gis til personer, virksomheter, hendelser eller produkter som på en fremragende måte har styrket det gastronomiske fagfellesskapet i Norge, eller fremmet norsk gastronomi internasjonalt. 

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS