
Ayala på topp
Champagneprodusenten Ayala og deres norske importør, Haugen-Gruppen, hadde invitert til cocktail & terrasseparty på Eight Rooftop Bar, på toppen av Grand Hotel by Scandic, torsdag kveld.
Rundt 100 gjester fra serveringsbransjen, media, etc. hadde funnet veien til Eight Rooftop Bar, som kunne by på panoramautsikt over Oslo sentrum, på en av sommerens første varme kvelder.
Eksportdirektør Rachel Mignot fra Champagne Ayala, kunne friste med en rekke forskjellige champagner, blant annet Brut Majeur, i både magnum og dobbelt magnum. Grands kjøkken hadde kreert velsmakende småretter, som passet glimrende til både rosa og klar Ayala champagne.
Datterselskap av Bollinger
Champagne Ayala ble grunnlagt i 1860 av Edmond de Ayala, som hadde opprinnelse i Spania. Ayala holder til i den kjente Grand Cru landsbyen Aÿ, naboeiendommen til Champagne Bollinger. I 2005 kjøpte Bollinger Ayala, som har en unik stil, de er annerledes og komplementerende til Bollinger. Champagne Ayala fokuserer på Premier- og Grand Cru druer. De benytter seg kun av Cuvée (førstepress), og benytter utvidet lagring på bunnfallet og lav dosage (tilsetning av sukker), for å fremheve kvaliteten.