Gullgaffelvinner Bent Stiansen har i alle år delt kunnskap og inspirasjon, som har gitt Norge ikke bare bedre restaurantmat, men også bedre måltider i norske hjem.
Gullgaffelvinner Bent Stiansen har i alle år delt kunnskap og inspirasjon, som har gitt Norge ikke bare bedre restaurantmat, men også bedre måltider i norske hjem.

Bent Stiansen hedres med Gullgaffelen, Bocuse d’Or Norges ærespris

Bent Stiansen skrev norsk historie da han i 1993 tok Norges og Skandinavias første gullmedalje i Bocuse d’Or.

Publisert

– Siden Bent vant Norges første gull i Bocuse d’Or, har han fortsatt å dele kunnskap og erfaring med norske kokker. Hans sterke faglige lidenskap har vært en inspirasjon for alle Bocuse-kokker, som så at det var mulig å bli best i verden i Lyon. Vi er mange i og utenfor kokkebransjen som skylder ham en stor takk for hvor yrkets og fagets status står dag, sier styreleder i det norske Bocuse-akademiet Geir Skeie, som selv vant gull i Bocuse d’Or 2009.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS