Gullgaffelvinner Bent Stiansen har i alle år delt kunnskap og inspirasjon, som har gitt Norge ikke bare bedre restaurantmat, men også bedre måltider i norske hjem.
Marthe Engejordet
Bent Stiansen hedres med Gullgaffelen, Bocuse d’Or Norges ærespris
Bent Stiansen skrev norsk historie da han i 1993 tok Norges og Skandinavias første gullmedalje i Bocuse d’Or.
– Siden Bent vant Norges første
gull i Bocuse d’Or, har han fortsatt å dele kunnskap og erfaring med norske
kokker. Hans sterke faglige lidenskap har vært en inspirasjon for alle
Bocuse-kokker, som så at det var mulig å bli best i verden i Lyon. Vi er mange
i og utenfor kokkebransjen som skylder ham en stor takk for hvor yrkets og
fagets status står dag, sier styreleder i det norske Bocuse-akademiet Geir
Skeie, som selv vant gull i Bocuse d’Or 2009.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Ekstraordinær vekst for lokalmat innen storhusholdning
Klassisk Bordeaux til god pris
16-åring fra Orknøyene
Klassisk vinmakerkunst, men moderne smak
Tine Cottage Cheese er tilbake
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Skatteetaten intensiverer kontroller av serveringssteder i julebordsesongen
Malling kjøper Hotelia: Blir ledende hotellrådgiver i Norden
Norsk hotellrapport: Rekordhøye priser og belegg i tredje kvartal
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring