Annonse
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Norge er trukket som kjøkken nummer 10 på dag én, og i den siste oppgaven er det akkar og indrefilet som skal stå i sentrum når Bocuse d’Or Europa går av stabelen i Marseille 15. og 16. mars neste år.
Annonse
Nylige artikler
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Air Serbia åpner sin andre rute til Norge
TUI med nye charterfly fra Tyskland og Belgia til Trysil
Lanserer kommersielt støttesystem for hoteller og hotellkjeder
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Oslometeren: Enklere og rimeligere uteservering i Oslo
Airbnb får stor bot i Spania for ulovlige utleieannonser