Hoteller, restauranter og institusjoner kjøper mer lokalmat enn noen gang.

Ekstraordinær vekst for lokalmat innen storhusholdning

Lokalmat og -drikke setter nye rekorder i 2025. Omsetningen øker til 13,55 milliarder kroner, opp 1,26 milliarder fra året før - altså totalt opp med 10,25 %. Det viser ferske tall fra Stiftelsen Norsk Mat.

Publisert

– Hoteller, restauranter og institusjoner kjøper mer lokalmat enn noen gang. Det gir store muligheter for produsentene og lokale verdikjeder over hele landet, sier statssekretær Hanne-Berit Brekken.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS