Sennepsfrø og forskjellige utgaver av sennep.
iStock/Stefan Tomic
En uunnværlig følgesvenn til julematen
Sennep setter en ekstra spiss på maten, ikke minst sammen med mange av de tradisjonelle julerettene, som skinke og lutefisk, er den uunnværlig for mange.
Sennep
er en fellesbetegnelse for frø av ulike arter i korsblomstfamilien. Frøene
(vanligvis 1 -2 millimeter i diameter), brukes til å lage en gul, gulbrun eller
brun smakstilsetning, som har en kremaktig konsistens og en skarp smak av
varierende styrke. Som smakstilsetning eksisterer sennep i fire grunnleggende
smaksretninger; fransk, tysk, engelsk og amerikansk sennep.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Norge - et kvalitetsbevisst marked for portvin
Classic Norway Hotels kåret til Årets bedrift
Dette blir cruisetrendene neste år
Mest leste artikler
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025