Havila Kystruten hentet pris i London. Fra venstre: Christian Gamsgrø, Direktør for hotell- og kommersiell utvikling, Johanna Hansli, Salgsdirektør, Matthew Valentine, Head of Global Sales, Mette Øyen, Markedsdirektør og Lasse A. Vangstein, Kommunikasjons- og bærekraftsdirektør.
Havila Kystruten
Havila Kystruten vant pris for beste matkonsept
Det skjedde under den prestisjetunge Wave Awards i London mandag kveld
Havila Kystruten var nominert i flere kategorier under Wave Awards i London mandag kveld, hvor selskapet til slutt ble tildelt prisen for «Best Cuisine», for sitt matkonsept. Prisen anerkjenner selskapets innsats for å tilby en unik og bærekraftig matopplevelse, inspirert av den rike norske naturen og tradisjonene.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Mandarin Oriental Wien
Heimr Collection har ansatt Chief People Officer
Kan bli skjenkestopp under Norges nattkamper i VM
Kristiansand har verdens vakreste museum
De fleste reiselivsbedrifter mener markedet er godt eller tilfredsstillende
Mest leste artikler
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner
Store budsjettkutt truer Innovasjon Norges reiselivssatsing
Ekstraordinær vekst for lokalmat i storhusholdning og dagligvare
Strawberry og CapMan forlenger hotellavtaler med store renoveringsplaner