Havila Kystruten hentet pris i London. Fra venstre: Christian Gamsgrø, Direktør for hotell- og kommersiell utvikling, Johanna Hansli, Salgsdirektør, Matthew Valentine, Head of Global Sales, Mette Øyen, Markedsdirektør og Lasse A. Vangstein, Kommunikasjons- og bærekraftsdirektør.
Havila Kystruten
Havila Kystruten vant pris for beste matkonsept
Det skjedde under den prestisjetunge Wave Awards i London mandag kveld
Havila Kystruten var nominert i flere kategorier under Wave Awards i London mandag kveld, hvor selskapet til slutt ble tildelt prisen for «Best Cuisine», for sitt matkonsept. Prisen anerkjenner selskapets innsats for å tilby en unik og bærekraftig matopplevelse, inspirert av den rike norske naturen og tradisjonene.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Skal skape en ledende vinterdestinasjon på Bjorli
1 av 7 velger å feire jul eller nyttår i utlandet
Dette vil folk oppleve på reise i 2026
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Mest leste artikler
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Ringnes vokser i conveniencemarkedet med Gatorade og Farris Frus
Nord-Norge leder verdiskaping i norsk reiseliv i 2024
SAS øker kapasiteten til fotball-VM med flere flyvninger og større fly