Havila Kystruten hentet pris i London. Fra venstre: Christian Gamsgrø, Direktør for hotell- og kommersiell utvikling, Johanna Hansli, Salgsdirektør, Matthew Valentine, Head of Global Sales, Mette Øyen, Markedsdirektør og Lasse A. Vangstein, Kommunikasjons- og bærekraftsdirektør.

Havila Kystruten vant pris for beste matkonsept

Det skjedde under den prestisjetunge Wave Awards i London mandag kveld

Publisert

Havila Kystruten var nominert i flere kategorier under Wave Awards i London mandag kveld, hvor selskapet til slutt ble tildelt prisen for «Best Cuisine», for sitt matkonsept. Prisen anerkjenner selskapets innsats for å tilby en unik og bærekraftig matopplevelse, inspirert av den rike norske naturen og tradisjonene.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS