Máret Rávdná Buljo er Hurtigrutens nye kulinariske ambassadør.
Hurtigruten
Hurtigruten styrker satsingen på samisk matkultur
I forbindelse med samenes nasjonaldag 6. februar, introduserer Hurtigruten Máret Rávdná Buljo som ny kulinariske ambassadør.
En kulinarisk ambassadør hos Hurtigruten utvikler menyer,
samarbeider med lokale produsenter og fremmer matkultur gjennom autentiske
smaker og bærekraftige valg. Samarbeidet er en del av Norway’s Coastal Kitchen,
Hurtigrutens matkonsept som fremmer norsk matkultur med lokale råvarer og
sesongbaserte menyer.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP