Máret Rávdná Buljo er Hurtigrutens nye kulinariske ambassadør.
Hurtigruten
Hurtigruten styrker satsingen på samisk matkultur
I forbindelse med samenes nasjonaldag 6. februar, introduserer Hurtigruten Máret Rávdná Buljo som ny kulinariske ambassadør.
En kulinarisk ambassadør hos Hurtigruten utvikler menyer,
samarbeider med lokale produsenter og fremmer matkultur gjennom autentiske
smaker og bærekraftige valg. Samarbeidet er en del av Norway’s Coastal Kitchen,
Hurtigrutens matkonsept som fremmer norsk matkultur med lokale råvarer og
sesongbaserte menyer.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Norge - et kvalitetsbevisst marked for portvin
Classic Norway Hotels kåret til Årets bedrift
Dette blir cruisetrendene neste år
Mest leste artikler
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025
Heimr Collection ansetter Linnéa Gustafsson som Chief People Officer