Det nye pilotprosjektet skal øke kunnskapen rundt bruk av lokale råvarer på kjøkkenet, og består blant annet av samlinger mellom politikere, innkjøpere, bestillere og leverandører.

Innovasjon Norge støtter nytt pilotprosjekt for norsk lokalmat

Prosjektet skal øke offentlige innkjøp av norsk lokalmat.

Publisert

Pilotprosjektet er en del av landbruks- og matminister Geir Pollestads oppskrift for mer lokalmat og lokal drikke, som ble lagt frem forrige uke. Målet er å styrke mindre produsenters evne til å levere til det offentlige gjennom etablerte matnettverk, noe som vil kunne posisjonere dem med tanke på offentlige anbud.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS