Det nye pilotprosjektet skal øke kunnskapen rundt bruk av lokale råvarer på kjøkkenet, og består blant annet av samlinger mellom politikere, innkjøpere, bestillere og leverandører.
Thomas Rasmus Skaug - VisitNorway.com
Innovasjon Norge støtter nytt pilotprosjekt for norsk lokalmat
Prosjektet skal øke offentlige innkjøp av norsk lokalmat.
Pilotprosjektet
er en del av landbruks- og matminister Geir Pollestads oppskrift for mer
lokalmat og lokal drikke, som ble lagt frem forrige uke. Målet er å styrke
mindre produsenters evne til å levere til det offentlige gjennom etablerte
matnettverk, noe som vil kunne posisjonere dem med tanke på offentlige
anbud.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Norge - et kvalitetsbevisst marked for portvin
Classic Norway Hotels kåret til Årets bedrift
Dette blir cruisetrendene neste år
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025