Sammen med en engasjert programkomite bestående av Arne Sørvig, daglig leder i Stiftelsen Norsk Gastronomi, Aslaug Rustad, daglig leder for OI! Trøndersk mat og drikke, og Christian Lunde, daglig leder i VisitOSLO, inviterer de til konferansen «Mat – en sentral del av reisen»..

Inviterer til matkonferanse på Umami Arena

Reiseliv er utpekt som en av de fem viktigste eksportsatsningsområdene. I denne satsningen ligger et stort potensial i å gjøre norsk mat og måltidsopplevelser til en viktigere del av reiselivsproduktet. Dette skal vi utforskes på konferansen «Mat – en sentral del av reisen» den 19. mars 2025

Publisert

 - Vi har tradisjon for å løfte frem Norge som et land med spektakulære naturopplevelser. Samtidig vet vi at det er et stort potensial for å gjøre de gode måltidsopplevelsene til en enda mer sentral del av et helhetlig reiselivsprodukt, og å la norsk mat og drikke bli selve «reason to go» for turister fra både inn- og utland, forteller direktør for UMAMI Arena Torill Engelberg. - Sammen med en engasjert programkomite bestående av Arne Sørvig, daglig leder i Stiftelsen Norsk Gastronomi, Aslaug Rustad, daglig leder for OI! Trøndersk mat og drikke, og Christian Lunde, daglig leder i VisitOSLO, inviterer vi til konferansen «Mat – en sentral del av reisen».

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS