Nytt samarbeid på gang mellom Sulten og Matvett om utvikling av ukemenyer for serveringssteder. Fra venstre; Marie Kleppe og Anne-Grete Haugen fra Matvett, Pia Haugseth fra Sulten, Nils Flatmark, kokk og del av Team Sulten og Anne Marie Schrøder fra Matvett.
Nils Henrik Sjo
Kutt matsvinn – styrk lønnsomheten
Å kutte matsvinn er den mest effektive løsningen for styrket lønnsomhet. Prisene som ble delt ut på årets forum for deltakerne i KuttMatsvinn Servering, viser at stadig flere tar kompetanseheving blant de ansatte alvorlig og setter matsvinn stadig høyere på agendaen.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 549,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1788,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 143,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1406,-
KJØP