Nytt samarbeid på gang mellom Sulten og Matvett om utvikling av ukemenyer for serveringssteder. Fra venstre; Marie Kleppe og Anne-Grete Haugen fra Matvett, Pia Haugseth fra Sulten, Nils Flatmark, kokk og del av Team Sulten og Anne Marie Schrøder fra Matvett.
Nytt samarbeid på gang mellom Sulten og Matvett om utvikling av ukemenyer for serveringssteder. Fra venstre; Marie Kleppe og Anne-Grete Haugen fra Matvett, Pia Haugseth fra Sulten, Nils Flatmark, kokk og del av Team Sulten og Anne Marie Schrøder fra Matvett.

Kutt matsvinn – styrk lønnsomheten

Å kutte matsvinn er den mest effektive løsningen for styrket lønnsomhet. Prisene som ble delt ut på årets forum for deltakerne i KuttMatsvinn Servering, viser at stadig flere tar kompetanseheving blant de ansatte alvorlig og setter matsvinn stadig høyere på agendaen.

Publisert

Godt over 125 store og små aktører fra hotell, kantine og restaurant, samt innkjøpskjeder, grossister og leverandører er nå med i samarbeidet KuttMatsvinn Servering, som tilrettelegger for at deltakerne oppnår bedre lønnsomhet, sikrer kompetanseutvikling og møter fremtidens krav fra kunder og leverandører. 17. april gjennomførte Matvett sitt årlige "KuttMatsvinn-forum", som en arena for å møte utfordringene og se mulighetene knyttet til matsvinn i serveringsbransjen. Forumet hadde et variert program, med fokus på å gi oppdatert innsikt i matsvinnarbeidet, inspirere til smarte menyer for å bruke maten bedre, kompetanseheving satt i system og tiltak for å få med gjestene på reisen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS