– Destilleriet er utstyrt slik at vi kan meske korn og produsere egen råsprit, slik at vi kan benytte vårt eget økologisk dyrkede korn fra egne åkre, sier Hans Kringler Opsahl.

Kvalitetsgin fra Romerike

Kringler Gjestegård i Nannestad øker satsingen på kortreist mat og drikke. Fra før har de produksjon av kjøtt, korn og urter, samt slakteri og gårdsbryggeri, nå har de også åpnet Kringler Gårdsdestilleri.

Publisert Sist oppdatert

Planene om å bygge eget gårdsdestilleri startet da Hans Kringler Opsahl fullførte sin utdanning innen brygging og destillering ved Heriot-Watt University i Edinburgh. Sammen med det skotske konsulentselskapet Allen Associates designet han destilleriet, før det ble satt i produksjon hos Forsyths Ltd, Skottlands ledende leverandør av destilleriutstyr. Etter noen år med graving, bygging, montering og sveising, stod Kringler Gårdsdestilleri klart til produksjon i august iår. En stor investering, som har fått oppbacking fra Innovasjon Norge.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS