– Destilleriet er utstyrt slik at vi kan meske korn og produsere egen råsprit, slik at vi kan benytte vårt eget økologisk dyrkede korn fra egne åkre, sier Hans Kringler Opsahl.
Kvalitetsgin fra Romerike
Kringler Gjestegård i Nannestad øker satsingen på kortreist mat og drikke. Fra før har de produksjon av kjøtt, korn og urter, samt slakteri og gårdsbryggeri, nå har de også åpnet Kringler Gårdsdestilleri.
Planene om å bygge eget gårdsdestilleri startet da Hans Kringler Opsahl fullførte sin utdanning innen brygging og destillering ved Heriot-Watt University i Edinburgh. Sammen med det skotske konsulentselskapet Allen Associates designet han destilleriet, før det ble satt i produksjon hos Forsyths Ltd, Skottlands ledende leverandør av destilleriutstyr. Etter noen år med graving, bygging, montering og sveising, stod Kringler Gårdsdestilleri klart til produksjon i august iår. En stor investering, som har fått oppbacking fra Innovasjon Norge.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Færre drikker kaffe, men vi drikker mer
Budsjettkuttet vil få store konsekvenser for Innovasjon Norges reiselivssatsing
Strawberry og CapMan forlenger leiekontrakter og planlegger tre totalrenoveringer
Fyllingsgrad-rekord for Norwegian konsernet i november
Ekstraordinær vekst for lokalmat innen storhusholdning
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Skatteetaten intensiverer kontroller av serveringssteder i julebordsesongen
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Malling kjøper Hotelia: Blir ledende hotellrådgiver i Norden
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner