Mat og drikke
– Det andre kallar «berekraft» kallar vi å «ta vare på». Nettopp desse verdiane deler vi med De Historiske. Det gjer dette samarbeidet så fint og viktig, seier Trine Lerum Hjellhaug.
Lerum
Lerum og De Historiske med historisk samarbeid
Lerum lanserar eit eksklusivt syltetøy for De Historiske Hotel og Spisesteder med bær frå garden der det heile starta i 1907.
Bæra er handplukka og foredla til eit syltetøy med heile 70 prosent bringebær .
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Bordeaux – «offer for sin egen suksess»
Nytt Four Seasons-resort i Florida
Negativ RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene i november
Hele det italienske kjøkken på Unescos verdensarvliste
To av verdens mest eksklusive viner ombord hos Emirates denne julen
Mest leste artikler
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner
Store budsjettkutt truer Innovasjon Norges reiselivssatsing
Ekstraordinær vekst for lokalmat i storhusholdning og dagligvare