Mat og drikke
– Det andre kallar «berekraft» kallar vi å «ta vare på». Nettopp desse verdiane deler vi med De Historiske. Det gjer dette samarbeidet så fint og viktig, seier Trine Lerum Hjellhaug.
Lerum
Lerum og De Historiske med historisk samarbeid
Lerum lanserar eit eksklusivt syltetøy for De Historiske Hotel og Spisesteder med bær frå garden der det heile starta i 1907.
Bæra er handplukka og foredla til eit syltetøy med heile 70 prosent bringebær .
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Skal skape en ledende vinterdestinasjon på Bjorli
1 av 7 velger å feire jul eller nyttår i utlandet
Dette vil folk oppleve på reise i 2026
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Mest leste artikler
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Feir jul og nyttår i utlandet: Gran Canaria og Thailand er favorittene
Reisetrender 2026: Storbyferie, idrett og bærekraft
Air Serbia lanserer ny flyrute til Tromsø for vinterturisme
Bjorli: Ledende vinterdestinasjon med helårstilbud innen 2028