F.v. Anne Mette Johnsen, adm.dir i Stiftelsen Norsk Mat, Gustav Karlsen og Bjørg-Elin Kärn fra Lofotlam, Beate Bertheussen, lammeprodusent fra Suolovarri Gård og landbruks- og matminister Geir Pollestad.
Stiftelsen Norsk Mat
Lofotlam godkjent som Beskyttet geografisk betegnelse i EU
Den offisielle overrekkelsen av PGI-status (Beskyttet Geografisk Betegnelse) til Lofotlam, fant sted på åpningen av Norges stand ved Internasjonale Grüne Woche i Berlin den 17. januar 2025.
Landbruks-
og matminister Geir Pollestad overrakte det offisielle beviset til Gustav
Karlsen og Bjørg-Elin Kärn fra Lofotlam, som stolt var til stede for
anledningen.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
VM-feber på Hotels.com
Dette bør du tenke på før du gir medarbeiderne dine tilbakemeldinger
KI - en game-changer for hotellbransjen?
Air Baltic gjenopptar nedlagt rute til Norge
Geilo og Beitostølen på britisk topp 10-liste over rimelige skidestinasjoner
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025
Hvordan Norge kan bli et bærekraftig reisemål året rundt
Classic Norway Hotels: Årets bedrift 2025 og suksesshistorie i hotellbransjen