Salget av lokalmat og drikke i Norge setter nye rekorder både i verdi og volum. F.v. Nina Sundqvist (direktør StiftelsenNorsk Mat), Terje Gjervang (daglig leder på Jacob’s på Holtet), Tor Jacob Solberg (styreleder i Norsk Bonde- og Småbrukarlag), landbruks- og matminister Geir Pollestad og Sølvi Gammelsrød fra Rygge Meieri.
Stiftelsen Norsk Mat
Lokalmat og drikke i Norge setter nye rekorder
Salget av lokalmat og drikke i Norge setter nye rekorder både i verdi og volum. Siste året har det vært en eventyrlig vekst og en omsetning på totalt 12.3 milliarder kroner. Veksten omfatter alle salgskanaler og alle fylker.
– Dette er virkelig flotte tall! 12,3 milliarder i
omsetning, økning i alle salgskanaler og i alle fylker. Økt etterspørsel etter
lokalmat og drikke - til tross for høye priser og økonomisk press - viser at
forbrukerne virkelig ønsker å handle disse produktene, sa landbruks- og
matminister Geir Pollestad da årets salgstall ble presentert.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Budsjettkuttet vil få store konsekvenser for Innovasjon Norges reiselivssatsing
Strawberry og CapMan forlenger leiekontrakter og planlegger tre totalrenoveringer
Fyllingsgrad-rekord for Norwegian konsernet i november
Ekstraordinær vekst for lokalmat innen storhusholdning
Klassisk Bordeaux til god pris
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Skatteetaten intensiverer kontroller av serveringssteder i julebordsesongen
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Malling kjøper Hotelia: Blir ledende hotellrådgiver i Norden
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner