Salget av lokalmat og drikke i Norge setter nye rekorder både i verdi og volum. F.v. Nina Sundqvist (direktør StiftelsenNorsk Mat), Terje Gjervang (daglig leder på Jacob’s på Holtet), Tor Jacob Solberg (styreleder i Norsk Bonde- og Småbrukarlag), landbruks- og matminister Geir Pollestad og Sølvi Gammelsrød fra Rygge Meieri.

Lokalmat og drikke i Norge setter nye rekorder

Salget av lokalmat og drikke i Norge setter nye rekorder både i verdi og volum. Siste året har det vært en eventyrlig vekst og en omsetning på totalt 12.3 milliarder kroner. Veksten omfatter alle salgskanaler og alle fylker.

Publisert

– Dette er virkelig flotte tall! 12,3 milliarder i omsetning, økning i alle salgskanaler og i alle fylker. Økt etterspørsel etter lokalmat og drikke - til tross for høye priser og økonomisk press - viser at forbrukerne virkelig ønsker å handle disse produktene, sa landbruks- og matminister Geir Pollestad da årets salgstall ble presentert.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS