Kjøkkensjef Douglas Spiik i gourmetrestauranten Røst ombord på MS Trollfjord.
Espen Mills
Matavfallet fra Hurtigruten blir til nye grønnsaker
Hurtigruten har en målsetting om å kutte matsvinnet på sine skip og har allerede iverksatt flere tiltak for å redusere matsvinn ombord på sine skip.
Med et nyskapende tiltak basert på
prinsippene for sirkulærøkonomi, har Hurtigruten tatt ett steg videre mot målet
om null matsvinn på skipene sine; en spesialdesignet kompostreaktor på Stamsund
havn i Lofoten konverterer matavfallet til kompost. Komposten benyttes videre
lokalt som gjødsel på Myklevik Gård, som igjen leverer grønnsaker til
Hurtigrutens kjøkken.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
NHO Reiseliv og NHO Service og Handel vurderer sammenslåing
Færre drikker kaffe, men vi drikker mer
Budsjettkuttet vil få store konsekvenser for Innovasjon Norges reiselivssatsing
Strawberry og CapMan forlenger leiekontrakter og planlegger tre totalrenoveringer
Fyllingsgrad-rekord for Norwegian konsernet i november
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Skatteetaten intensiverer kontroller av serveringssteder i julebordsesongen
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Malling kjøper Hotelia: Blir ledende hotellrådgiver i Norden
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner