Kjøkkensjef Douglas Spiik i gourmetrestauranten Røst ombord på MS Trollfjord.
        Espen Mills
    
    Matavfallet fra Hurtigruten blir til nye grønnsaker
    Hurtigruten har en målsetting om å kutte matsvinnet på sine skip og har allerede iverksatt flere tiltak for å redusere matsvinn ombord på sine skip.
        
 
                        
                        
                        
                        
                        
    
    
    Med et nyskapende tiltak basert på
prinsippene for sirkulærøkonomi, har Hurtigruten tatt ett steg videre mot målet
om null matsvinn på skipene sine; en spesialdesignet kompostreaktor på Stamsund
havn i Lofoten konverterer matavfallet til kompost. Komposten benyttes videre
lokalt som gjødsel på Myklevik Gård, som igjen leverer grønnsaker til
Hurtigrutens kjøkken.
    
                        
    
        
                    
            
                Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
                150,- 575,-
                
                
                    KJØP
                
                
             
            
                Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
                1875,-
                
                
                    KJØP
                
                
             
            
                Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
                1,- 145,-
                
                
                    KJØP
                
                
             
            
                Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
                1430,-
                
                
                    KJØP