Landbruks- og matminister Pollestad på fjorårets Grüne Woche.
Vidar Alfarnes/Landbruksdepartementet
Matministeren lanserer «Oppskrift for mer lokal mat og drikke»
Landbruks- og matminister Geir Pollestad la i dag frem regjeringens «Oppskrift for mer lokal mat og drikke», i tilknytning til Norges deltakelse på mat- og reiselivsmessen Grüne Woche 2025 i Berlin.
– Vi kan være stolte av norsk lokal mat og drikke,
og vi har store ambisjoner fremover. De siste årene har det vært en fantastisk
utvikling i omsetningen, og vi nådde det forrige omsetningsmålet flere år før
tiden. Mer lokalmat bidrar til både økt verdiskaping, matmangfold, økt
selvforsyning og ikke minst, stolthet over norsk mat og norsk matproduksjon, sa
landbruks- og matminister Pollestad, under lanseringen i Felleshuset i Det
nordiske ambassadekomplekset i Berlin.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Bordeaux – «offer for sin egen suksess»
Nytt Four Seasons-resort i Florida
Negativ RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene i november
Hele det italienske kjøkken på Unescos verdensarvliste
To av verdens mest eksklusive viner ombord hos Emirates denne julen
Mest leste artikler
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Store budsjettkutt truer Innovasjon Norges reiselivssatsing
Strawberry og CapMan forlenger hotellavtaler med store renoveringsplaner
Ekstraordinær vekst for lokalmat i storhusholdning og dagligvare