Et vellykket restaurantbesøk handler ikke bare om det som ligger på tallerkenen, det handler også om forventning og teater, intuisjon og tillit.
Bill Oxford/iStock
Michelin-inspektørenes restaurant-tips
Det er en stille spenning over å gå inn på en fin restaurant og utforske menyen. Tross alt handler ikke hele opplevelsen bare om hva som er på tallerkenen og i glasset, det handler om forventning og teater, intuisjon og tillit. Klirringen av glass og fint bestikk, alt setter scenen for en begivenhet som kan være sublim, forvirrende, eller, på de beste dagene, litt av begge deler.
Guide
Michelins inspektører har spist seg gjennom flere menyer enn de fleste av oss
vil i løpet av livet, i Guide Michelin Magazine deler noen av dem noen tanker
om hvordan de nærmer seg den fine matopplevelsen.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP