Et vellykket restaurantbesøk handler ikke bare om det som ligger på tallerkenen, det handler også om forventning og teater, intuisjon og tillit.

Michelin-inspektørenes restaurant-tips

Det er en stille spenning over å gå inn på en fin restaurant og utforske menyen. Tross alt handler ikke hele opplevelsen bare om hva som er på tallerkenen og i glasset, det handler om forventning og teater, intuisjon og tillit. Klirringen av glass og fint bestikk, alt setter scenen for en begivenhet som kan være sublim, forvirrende, eller, på de beste dagene, litt av begge deler.

Guide Michelins inspektører har spist seg gjennom flere menyer enn de fleste av oss vil i løpet av livet, i Guide Michelin Magazine deler noen av dem noen tanker om hvordan de nærmer seg den fine matopplevelsen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS