Mette Johnsen og Rasmus Munk
Mette Johnsen og Rasmus Munk

Michelin-kokk får nøkkelrolle i et prosjekt som skal forvandle CO₂ til protein

Michelin-kokken Rasmus Munk er kjent fra Michelin-restauranten Alchemist i København, og ble i 2024 kåret til verdens beste kokk av The Best Chef Awards. Målet med det internasjonale prosjektet  er å kunne brødfø over én milliard mennesker hvert år.

Publisert

Blir «air-to-table» den neste store mattrenden? Spora, innovasjonssenteret grunnlagt av Alchemist-kokken Rasmus Munk, spiller en sentral rolle i et globalt prosjekt som utvikler protein basert på CO₂. Prosjektet finansieres av Gates Foundation og Novo Nordisk Fonden.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS