Mette Johnsen og Rasmus Munk
Ulf Svane
Michelin-kokk får nøkkelrolle i et prosjekt som skal forvandle CO₂ til protein
Michelin-kokken Rasmus Munk er kjent fra Michelin-restauranten Alchemist i København, og ble i 2024 kåret til verdens beste kokk av The Best Chef Awards. Målet med det internasjonale prosjektet er å kunne brødfø over én milliard mennesker hvert år.
Blir «air-to-table» den neste store mattrenden? Spora, innovasjonssenteret grunnlagt av Alchemist-kokken Rasmus Munk, spiller en sentral rolle i et globalt prosjekt som utvikler protein basert på CO₂. Prosjektet finansieres av Gates Foundation og Novo Nordisk Fonden.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Skal skape en ledende vinterdestinasjon på Bjorli
1 av 7 velger å feire jul eller nyttår i utlandet
Dette vil folk oppleve på reise i 2026
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Mest leste artikler
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Ringnes vokser i conveniencemarkedet med Gatorade og Farris Frus
SAS øker kapasiteten til fotball-VM med flere flyvninger og større fly
Nord-Norge leder verdiskaping i norsk reiseliv i 2024