Fjorårets mottaker av KokkeKarlas stipend: Benedicte Jørgensen.
Magnus Gulliksen/Matprisen
Nå skal det avgjøres hvem som blir nominert til matprisen
Prisutdelingen skjer nå for tolvte gang og prisen ønsker å hedre dem som søker å løse utfordringene gjennom maten vi spiser. Alle inviteres nå til å komme med innspill til verdige nominerte!
Hvert år samles Matprisens fagjury for å vurdere personer og virksomheter som har skilt seg ut positivt med kreativitet og nyskaping for at maten vi spiser er mer miljø- og naturvennlig. Til den jobben behøver de tips for å finne dem som fortjener ros og oppmerksomhet.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP