Kokkelaget fra Spiseriet/Stavanger konserthus og servitørlærlingene fra Brasserie France vant sine klasser under fjorårets ASKO Servering Norgescup. 7 og 8. februar kåret årets vinnere i Stavanger.
NHO Reiseliv
Nå skal Norges beste lærlinger kåres
7. og 8. februar kåres Norges beste lærlinger i kokk-, servitør-, konditor-, og reiselivsfaget. Unge talenter fra hele landet har trent i månedsvis om og bli utropt til Norges beste
Asko servering Norgescup for kokke- og servitørlærlinger arrangeres på Jåtta videregående skole i Stavanger, og det er Norske Kokkers Landsforening (NKL) og NKL Rogaland som står som arrangører.Den årlige kokurransen i Stavanger er landsfinalen for lærlinger innen kokk- og servitørfaget. Deltakerne har kvalifisert seg gjennom regionale mesterskap, og totalt skal 21 kokkelag og 7 servitørlag i ilden.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Skal skape en ledende vinterdestinasjon på Bjorli
1 av 7 velger å feire jul eller nyttår i utlandet
Dette vil folk oppleve på reise i 2026
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Mest leste artikler
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Ringnes vokser i conveniencemarkedet med Gatorade og Farris Frus
Nord-Norge leder verdiskaping i norsk reiseliv i 2024
SAS øker kapasiteten til fotball-VM med flere flyvninger og større fly
Scandic Norge vinner LINs inkluderingspris for arbeid med minoritetskvinner