Kokkelaget fra Spiseriet/Stavanger konserthus og servitørlærlingene fra Brasserie France vant sine klasser under fjorårets ASKO Servering Norgescup. 7 og 8. februar kåret årets vinnere i Stavanger.
NHO Reiseliv
Nå skal Norges beste lærlinger kåres
7. og 8. februar kåres Norges beste lærlinger i kokk-, servitør-, konditor-, og reiselivsfaget. Unge talenter fra hele landet har trent i månedsvis om og bli utropt til Norges beste
Asko servering Norgescup for kokke- og servitørlærlinger arrangeres på Jåtta videregående skole i Stavanger, og det er Norske Kokkers Landsforening (NKL) og NKL Rogaland som står som arrangører.Den årlige kokurransen i Stavanger er landsfinalen for lærlinger innen kokk- og servitørfaget. Deltakerne har kvalifisert seg gjennom regionale mesterskap, og totalt skal 21 kokkelag og 7 servitørlag i ilden.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Kristiansand har verdens vakreste museum
De fleste reiselivsbedrifter mener markedet er godt eller tilfredsstillende
Staten bruker 1,2 milliarder kroner i året på Hurtigruten og Havila
Viktig presisering i budsjettforliket
Lanserer SAS Holidays
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner
Filefjellstuene satser stort med ny hotellsjef Anna Fehrm
Sterk vekst i soliditet og lønnsomhet i norsk overnattingsbransje 2024