Annonse
Pol Roger investerer stort i nytt produksjonsanlegg
Champagnehuset Pol Roger ble grunnlagt av Pol Roger i Aÿ i 1849 da han bare var 17 år gammel, og har alltid vært et symbol på innovasjon og kvalitet.
Annonse
Etter flere års bygging, har selskapet nylig åpnet et helt nytt produksjonsanlegg og brukt mer enn EUR 55 millioner. Dette anlegget er strategisk plassert nær de opprinnelige kjellerne og representerer en perfekt blanding av praktisk design, symbolsk verdi og langsiktig visjon.
Anlegget, som ligger i Epernay, ble utformet for å harmonisere med omgivelsene og forbedre arbeidsforholdene for ansatte. Det har også økt lagringskapasitet og bedre logistikk, samtidig som det opprettholder en sterk lokal forankring og blir mer bærekraftig.
Nylige artikler
VM-feber på Hotels.com
Dette bør du tenke på før du gir medarbeiderne dine tilbakemeldinger
KI - en game-changer for hotellbransjen?
Air Baltic gjenopptar nedlagt rute til Norge
Geilo og Beitostølen på britisk topp 10-liste over rimelige skidestinasjoner
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Hvordan Norge kan bli et bærekraftig reisemål året rundt