Sirkus Renaa har åpnet på Stavanger Lufthavn
Sirkus Renaa er grunnlagt av Sven Erik Renaa og er et uformelt konsept som tilbyr reisende et utvalg nystekte bakverk og surdeigsbrød, håndlagde smørbrød, pizza og fersk pasta.
Om man har begrenset tid, og ikke rekker å sitte ned og nyte et varmt måltid, finnes også et ekspressområde med ferdiglaget varm og kald mat og drikke, inkludert barista-kaffe.
Lokal, økologisk og autentisk
Elisabeth Strømstad, sjef for forretningsutvikling på Stavanger lufthavn, er svært fornøyd med det nye tilskuddet til serveringstilbudet på flyplassen: "Vi er glade for å ønske Sirkus Renaa velkommen. De siste årene har flyplassen fokusert på lokalt produsert mat som en viktig del av passasjeropplevelsen. Vi ønsker at gjestene på flyplassen får en smakebit av regionen. På Stavanger lufthavn Sola produserer vi både honning og tomater. Vi er så glade for at Sirkus Renaa har inkludert begge deler i sin i meny.»
Sven Erik Renaa, grunnlegger av Sirkus Renaa, forteller: "Jeg er begeistret for å presentere vårt Sirkus på Stavanger lufthavn. Våre bakere, pizzaioloer og konditorer er de beste i sitt felt, og vil gjøre sitt ytterste for å tilby reisende et stort og variert utvalg med fokus på kvalitet. Vi har økologiske, autentiske og sunne alternativer for folk på farten. Ferskt brød, bakverk, smørbrød, salater, vår kjente pizza, italienske pastaretter, kaker og sjokolade. Vi håper det vil falle i smak. Velkommen!»
Crafts – Rogaland Gastropub fortsetter
Den populære Crafts - Rogaland Gastropub vil fortsette å ønske reisende velkommen med lokale og internasjonal mat og drikke.
Avolta har signert en femårs kontrakt på driften av Sirkus Renaa og Crafts -Rogaland Gastropub. Avolta er en internasjonal aktør med butik- og serveringskonsepter på blant annet flyplasser.
Nylige artikler
Skal skape en ledende vinterdestinasjon på Bjorli
1 av 7 velger å feire jul eller nyttår i utlandet
Dette vil folk oppleve på reise i 2026
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Mest leste artikler
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Oslometeren: Enklere og rimeligere uteservering i Oslo
Airbnb får stor bot i Spania for ulovlige utleieannonser
Ringnes vokser i conveniencemarkedet med Gatorade og Farris Frus