F&B direktør Johan Love Laursen (t.v.) og kreativ utvikler F&B, Filip August Bendi i Thon Hotels.

– Skal være ledende innen mat og drikke blant hotellene

Thon Hotels’ ambisjon er å være den foretrukne arbeidsplassen innen horeca. I spissen for dette arbeidet står F&B direktør Johan Love Laursen og kreativ utvikler F&B, Filip August Bendi. Laursen har det overordnede ansvaret med strategier og oppfølging, mens Filip Bendis oppgave er å inspirere de som jobber med mat og drikke i Thon Hotels og jobbe kreativt. F&B står for ca 20 prosent av totalomsetningen i Thon Hotels.

Publisert Sist oppdatert

Hva har de mange prisene, i de senere år, til norske kokker, betydd for Norge som matland?  

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS