Annonse
– Skal være ledende innen mat og drikke blant hotellene
Thon Hotels’ ambisjon er å være den foretrukne arbeidsplassen innen horeca. I spissen for dette arbeidet står F&B direktør Johan Love Laursen og kreativ utvikler F&B, Filip August Bendi. Laursen har det overordnede ansvaret med strategier og oppfølging, mens Filip Bendis oppgave er å inspirere de som jobber med mat og drikke i Thon Hotels og jobbe kreativt. F&B står for ca 20 prosent av totalomsetningen i Thon Hotels.
Annonse
Nylige artikler
Radisson Blu Scandinavia Hotel feirer 50 år
EU nedjusterer BNP-prognosen for 2026
Ny animasjonsfilm skal bidra til tryggere ferdsel på norske vinterveier
Politiet aksjonerte mot ulovlig nordlysturisme
Havila Kystruten har sikret seg langsiktig investering
Mest leste artikler
Strawberry bytter til Svanemerket: En ny standard for miljøvennlige hoteller
Airbnb utforsker nye vekstmuligheter i globale markeder
Turismevekst i Nord-Norge: Utfordringer med useriøse aktører i Lofoten
Oppdag de første Radisson Individuals-hotellene i Bergen
Ny turismerekord i Nord-Norge: Økt internasjonal etterspørsel