Skyhøye nivåer av miljøfarlige stoffer i enkelte viner, ifølge studie
Nivåene av miljøfarlige stoffer i populære viner har økt kraftig de siste årene, viser en europeisk studie.
Det
er snakk om økning av trifluoreddiksyre (TFA), som er en type miljøfarlige
kjemikalier. Det viser studien « Message from the bottle » gjort av europeiske
miljøorganisasjoner. Studien har sett nærmere på 49 rød- og hvitvinstyper fra
ti EU-land, og især østerrikske viner.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Kristiansand har verdens vakreste museum
De fleste reiselivsbedrifter mener markedet er godt eller tilfredsstillende
Staten bruker 1,2 milliarder kroner i året på Hurtigruten og Havila
Viktig presisering i budsjettforliket
Lanserer SAS Holidays
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner
Filefjellstuene satser stort med ny hotellsjef Anna Fehrm
Store budsjettkutt truer Innovasjon Norges reiselivssatsing