Head of Hotdog: Claus Christensen har holdt det gående siden 2007.

Unikt, økologisk pølsekonsept

Den Økologiske Pølsemand, Claus Christensen, serverer økologisk mat på farten på sin helt egne og unike måte. – Flere og flere forbrukere fokuserer på sunnere hurtigmat, så markedet er der, mener han.

Publisert Sist oppdatert

Claus Christensen titulerer seg som «Head of Hotdog» og startet opp Den Økologiske Pølsemand (DØP) i 2007, etter å ha fullført en bachelor i ernæring og sunnhet. Han ville bevise at det går an å skape et fast food-produkt uten å gå på kompromiss med kvalitet og sunnhet. I dag finnes DØP på Købmagergade ved Rundetårn og Strøget ved Helligåndskirken i København. I tillegg kan man leie pølsevogner fra DØP til arrangementer.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS