Head of Hotdog: Claus Christensen har holdt det gående siden 2007.
Marit Haugdahl
Unikt, økologisk pølsekonsept
Den Økologiske Pølsemand, Claus Christensen, serverer økologisk mat på farten på sin helt egne og unike måte. – Flere og flere forbrukere fokuserer på sunnere hurtigmat, så markedet er der, mener han.
Claus Christensen titulerer seg som «Head of Hotdog» og
startet opp Den Økologiske Pølsemand (DØP) i 2007, etter å ha fullført en
bachelor i ernæring og sunnhet. Han ville bevise at det går an å skape et fast
food-produkt uten å gå på kompromiss med kvalitet og sunnhet. I dag finnes DØP
på Købmagergade ved Rundetårn og Strøget ved Helligåndskirken i København. I
tillegg kan man leie pølsevogner fra DØP til arrangementer.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Scandic Norge tildeles LINs inkluderingspris
Nord-Norge skaper mest verdi innen reiseliv per innbygger
SAS setter opp flere avganger og større fly foran fotball-VM
Geir-Rune Larsen er vinner av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2025
Må jeg tipse?
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Classic Norway Hotels: Årets bedrift 2025 og suksesshistorie i hotellbransjen
Oslometeren: Enklere og rimeligere uteservering i Oslo
Norges største parkeringskontrakt ved Oslo lufthavn 2027-2031