Tall fra undersøkelsen 5 a day Europe viser at gjennomsnittlig daglig inntak av frukt og grønt i Norge økte fra 2,9 porsjoner i fjor til 3,3 porsjoner i år.
Vi spiser mer frukt og grønt
Nordmenn spiser nå i snitt 3,3 porsjoner frukt og grønt daglig mot 2,9 i fjor. Nye nasjonale kostråd og lanseringen av Grøntløftet kan langt på vei forklare økningen.
Forbruket av frukt, bær og grønnsaker har økt fra 2023 til
2024 i Norge. Det gjelder både gjennomsnittlig forbruk og andelen som spiser «5
om dagen».
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Budsjettkuttet vil få store konsekvenser for Innovasjon Norges reiselivssatsing
Strawberry og CapMan forlenger leiekontrakter og planlegger tre totalrenoveringer
Fyllingsgrad-rekord for Norwegian konsernet i november
Ekstraordinær vekst for lokalmat innen storhusholdning
Klassisk Bordeaux til god pris
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Skatteetaten intensiverer kontroller av serveringssteder i julebordsesongen
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Malling kjøper Hotelia: Blir ledende hotellrådgiver i Norden
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner