Årets kokk 2023 og hans Team Norway på Bocuse d’Or Europe i Trondheim
Haakon Borgen
Vil du være Norges neste Bocuse-kokk?
Bocuse d’Or er verdens mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Veien dit starter nå! Temaet for søknaden til Årets kokk 2025 handler om å kombinere moderne og tradisjonelle norske råvarer, på en måte som feirer vår særegne kulinariske arv. Søknadsfristen er 20. februar.
Tradisjoner møter innovasjon Årets innsendelsesoppgave utfordrer søkere til å løfte både kjente og nye norske råvarer. Blant ingrediensene finner vi fjordørret, yellowtail kingfish fra Fredrikstad, tomater, kål, potet, og ekte setersmør. Den siste er en hyllest til UNESCOs beskyttelse av norsk seterkultur som immateriell verdensarv.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Skal skape en ledende vinterdestinasjon på Bjorli
1 av 7 velger å feire jul eller nyttår i utlandet
Dette vil folk oppleve på reise i 2026
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Mest leste artikler
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Ringnes vokser i conveniencemarkedet med Gatorade og Farris Frus
SAS øker kapasiteten til fotball-VM med flere flyvninger og større fly
Nord-Norge leder verdiskaping i norsk reiseliv i 2024
Feir jul og nyttår i utlandet: Gran Canaria og Thailand er favorittene