Norges kandidat, Håvard Werkland, skal kjempe om pallen i Bocuse d’Or Europe i Trondheim 19. – 20. mars neste år.
Berre/Stiftelsen Norsk Gastronomi
Bocuse d’Or velger norsk skrei, kamskjell og tørrfisk
Norsk skrei, levende kamskjell fra Frøya og tørrfisk fra Halvors i Tromsø, er obligatoriske råvarer i fatoppgaven, når Norges kandidat, Håvard Werkland, skal kjempe om pallen i Bocuse d’Or Europe i Trondheim 19. – 20. mars neste år. Det er godt nytt for den norske kokken.
Håvard Werkland ble kåret til Årets kokk i Stavanger 18. september i år, og ble dermed Norges kandidat til verdens vanskeligste og mest prestisjefylte kokkekonkurranse, Bocuse d’Or.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Kristiansand har verdens vakreste museum
De fleste reiselivsbedrifter mener markedet er godt eller tilfredsstillende
Staten bruker 1,2 milliarder kroner i året på Hurtigruten og Havila
Viktig presisering i budsjettforliket
Lanserer SAS Holidays
Mest leste artikler
Opplev verdens beste vingård: Norskeide Vik i Chile
Dramatisk budsjettkutt truer norsk reiseliv og markedsføring
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner
Filefjellstuene satser stort med ny hotellsjef Anna Fehrm
Sterk vekst i soliditet og lønnsomhet i norsk overnattingsbransje 2024