Nyheter
Det var sterk skandinavisk dominans i Bocuse d'Or i Trondheim.
Oclin AS/Berre
Bronse til Norge og Håvard Werkland i Bocuse d’Or Europe
Norges kandidat i Bocuse d’Or Europe, Håvard Werkland, vant bronse i Trondheim. Danmark tok førsteplassen og Sverige ble nummer to. Det var få poeng som skilte de tre på topp. Håvard Werkland og Team Norway er dermed videre til verdensfinalen i Lyon.
Bocuse d’Or er verdens mest prestisjefylte konkurranse i kokkekunst. Onsdag og torsdag har 20 kandidater konkurrert om ti plasser til verdensfinalen i Bocuse d’Or Lyon, som arrangeres i januar 2025.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Norge - et kvalitetsbevisst marked for portvin
Classic Norway Hotels kåret til Årets bedrift
Dette blir cruisetrendene neste år
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025