Nyheter

Interiørarkitekten bygger bro mellom estetiske visjoner og praktiske behov.

God akustikk forbedrer restaurantopplevelsen

Restaurantbesøket er vellykket når totalopplevelsen svarer til forventningene. Mange elementer må spille sammen, og god akustikk er et avgjørende element.

Publisert Sist oppdatert

­Lokalets estetikk og atmosfære, matkonsept, servicenivå, universell utforming og opplevd komfort – alt er viktige suksesskriterier. Jeg forundres imidlertid over at restauranter som bruker store ressurser på å realisere et gjennomarbeidet konsept, altfor ofte glemmer hensynet til akustikk.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS