Nyheter
Interiørarkitekten bygger bro mellom estetiske visjoner og praktiske behov.
iStock/zoranm
God akustikk forbedrer restaurantopplevelsen
Restaurantbesøket er vellykket når totalopplevelsen svarer til forventningene. Mange elementer må spille sammen, og god akustikk er et avgjørende element.
Lokalets estetikk og atmosfære, matkonsept, servicenivå, universell utforming og opplevd komfort – alt er viktige suksesskriterier. Jeg forundres imidlertid over at restauranter som bruker store ressurser på å realisere et gjennomarbeidet konsept, altfor ofte glemmer hensynet til akustikk.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Bordeaux – «offer for sin egen suksess»
Nytt Four Seasons-resort i Florida
Negativ RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene i november
Hele det italienske kjøkken på Unescos verdensarvliste
To av verdens mest eksklusive viner ombord hos Emirates denne julen
Mest leste artikler
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Innovasjon Norge kuttes: Norsk reiseliv mister 100 millioner
Store budsjettkutt truer Innovasjon Norges reiselivssatsing
Ekstraordinær vekst for lokalmat i storhusholdning og dagligvare