Morten Karlsen og Javvad Latif fra Innkjøpskjeden delte ut prisen for årets medlemsbedrift for 2023 til Kristiansand Dyrepark og Ingrid Widerøe.
Morten Karlsen og Javvad Latif fra Innkjøpskjeden delte ut prisen for årets medlemsbedrift for 2023 til Kristiansand Dyrepark og Ingrid Widerøe.

Kristiansand Dyrepark kåret til årets medlemsbedrift 2023

Under NHO Reiselivs årskonferanse på Scandic Hamar ble årets medlemsbedrift for 2023 kåret. Kristiansand Dyrepark gikk av med seieren og ble hyllet for sine smarte innkjøp, bærekraftige praksis og gode samarbeid.

Salg- og markedssjef, Javvad Latif, og Direktør for Innkjøp og verving, Morten Karlsen, fra Innkjøpskjeden hadde æren av å dele ut prisen til årets medlem. De nominerte til årets medlemsbedrift 2023 var Hafjell Hotell, OHMA Bodø og Kristiansand Dyrepark.

“Vinneren av årets pris er ikke bare et ikonisk reisemål, men også en ekte inspirasjon når det gjelder drift. Med deres "Vi tar ansvar"-strategi, har de virkelig gått foran når det gjelder å bevare naturen og samfunnet rundt seg. De er en drømmedestinasjon for hele familien, og en fantastisk arbeidsplass for over 200 dedikerte ansatte, og enda flere i sesongen”, sa Morten Karlsen, før det ble kunngjort at vinneren var Kristiansand Dyrepark.

Kristiansand Dyrepark har vært medlem av NHO Reiseliv siden 1996 og Innkjøpskjeden siden 2002. Deres smarte kjøp fra innkjøpskjedens avtalesortiment og utnyttelse av medlemsfordelene, i tillegg til engasjement og godt samarbeid med den lokale distriktssjefen, ble nevnt som grunnlag for avgjørelsen. 

“Vi synes det er veldig gøy å bli årets medlemsbedrift! Dyreparken har i mange år vært medlem hos NHO Reiseliv Innkjøpskjeden og vi synes det gjøres en veldig god jobb på vegne av medlemsbedriftene. Vi vil gjerne rette en stor takk til vår distriktssjef som vi har et veldig godt samarbeid med og som vi får god hjelp og oppfølging av. Vi har med jevne mellomrom en gjennomgang av våre avtaler, og vi hadde en runde i fjor høst hvor vi vurderte ulike innkjøpskjeder, men vi landa på NHO Reiseliv Innkjøpskjeden, da det igjen viste seg å være de beste betingelser for oss. Vi setter stor pris på at vi nå har vunnet denne prisen, og vi gleder oss til et videre samarbeid”, sa Ingrid Widerøe som mottok prisen på vegne av Kristiansand Dyrepark.

 Kriterier for årets medlemsbedrift: 

  • Bedriften må være medlem i NHO Reiseliv 
  • Være lojal mot Innkjøpskjedens avtaleverk 
  • Samarbeide godt med Innkjøpskjedens distriktssjef og Innkjøpskjedens leverandører 
  • Bruke netthandelsplattformen horecainnkjop.no 
  • Ha fokus på bærekraft og matsvinn 
  • I tillegg la juryen vekt på hvor mange leverandøravtaler bedriften bruker, og at bedriften har hatt bonusvekst fra foregående år.
Powered by Labrador CMS