Lønningene er for høye, mener serveringsbransjen

Desperat jakt på arbeidskraft i serveringsbransjen presser lønningene langt over tariffen, klager bransjen.

Publisert Sist oppdatert

­– Om vi skulle matche dagens ekstreme arbeidsmarked, ville vi endt med at en cola koster 215 kroner og en hovedrett 750. Det går bare ikke, sier Hege Martine Kjellesvig, restaurantsjef på Arts Restaurant på Filipstad Brygge i Oslo, til Dagens Næringsliv.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS