Diverse

Nespresso lanserer "gourmetkaffe"

Publisert Sist oppdatert
Nespresso ønsker å løfte kaffen til en minneverdig avslutning av et måltid på bedre restauranter. Derfor lanserer de nå to svært eksklusive kaffevarianter, spesielt for Michelin-restauranter. I Norge skal kaffen også være tilgjengelig for s medlemmer. I første omgang vil anerkjente r i Oslo, og s restauranter i Stavanger servere den nye «gourmetkaffen».De nye kaffevariantene, , tilbys kun utvalgte Michelin-restauranter i enkelte europeiske land. I Norge har Nespresso valgt å la kokker som har deltatt i Bocuse d’Or tilby den eksklusive kaffen. Hensikten er å gjøre restaurantopplevelsen fullkommen, ved å avslutte måltidet med utsøkt kaffe. Exclusive Selection består av to unike kaffevarianter, fra Tanzania og Nepal, h.h.v. og Bakgrunnen for denne lanseringen er at Nespresso ønsker å styrke sine relasjoner til fine dining. Noen av de beste kokkene i verden har gitt tilbakemelding om at de ønsker å differensiere seg i enda større grad innen kaffe, og at opplevelsen for kunden skal være unik og eksklusiv.Hele én av fire Michelin-restauranter i verden serverer kaffe fra Nespresso. Flere høyprofilerte kokker i Norge og internasjonalt samarbeider med selskapet, og nylig møttes 14 stjernekokker for å diskutere kaffens rolle og hvordan den på ulike måter kan skape det fullkomne avslutningsmomentet på måltidet.Fine dining er et strategisk viktig marked for Nespresso. De har også et eget samarbeid med kokker og sommelierer gjennom .- Kokkesamarbeidet er avgjørende for å sikre høy kvalitet og utvikling av innovative løsninger, som møter forbrukernes høye krav. Kokkene velger vår kaffe fordi det gjør det enklere å skape den gode kaffeopplevelsen for gjestene hver eneste gang, sier h, commercial manager B2B i .
Bocuse d’OrAkademietFeinschmeckeBekkjarvik GjestgiveriSven Erik RenaaExclusive SelectionExclusive Selection Nepal LamjungExclusive Selection Kilimanjaro Peaberry.Nespresso Chef AcademyAnette LangsetNespresso NorgeBilde: Både Lars Erik Underthuns (t.v.) Feinschmecker og Sven Erik Renaas restauranter skal serverere Nespressos nye Exclusive Selection.Foto: Katrine Lunke/APELANDLes hele artikkelen i HRR nr.8

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1
Nett og papir
3 mnd

150,- 549,-

KJØP

Reiseliv1
Nett og papir
12 mnd

1788,-

KJØP

Reiseliv1
Nett
1 mnd

1,- 143,-

KJØP

Reiseliv1
Nett
12 mnd

1406,-

KJØP

Powered by Labrador CMS