– Alle familietyper bestiller pakkereiser med rutefly, men den aller største økningen ser vi når det gjelder soloreisende og aleneforeldre på reise med et barn, sier kommunikasjonssjef i TUI Norge, Anne Mørk-Løwengreen.

Salget av pakkereiser med rutefly i sommerferien har økt kraftig

Nordmenn skiller seg ut i Norden, fordi vi virkelig ser ut til å elske fleksibiliteten denne reisetypen gir, sier kommunikasjonssjef i TUI, Anne Mørk-Løwengreen

Publisert Sist oppdatert

Salget av charterreiser holder seg stabilt, mens salget av pakkereiser med rutefly har økt kraftig.

– Denne typen pakkereiser gir deg veldig stor fleksibilitet. Flyselskap, avreisedag og reiselengde kan tilpasses det som passer deg best, og dette ser det ut til at nordmenn liker ekstra godt, sier Mørk-Løwengreen.

Populært å kunne velge selv

Velger du en charrterreise, har du en fast avreisedag og reiselengde å forholde seg til. Bestiller du en pakkereise med rutefly kan du velge om du vil være borte i 5, 10 eller 21 dager for eksempel, og er det flere som tilbyr samme flyrute, kan du velge det flyselskapet du liker best. 

Sist uke økte salget av slike reiser et ekstra hopp med en økning på 55 % sammenlignet med uken før og også i sommersesongen totalt ser vi at populariten for denne reisetypen øker kraftig.

Mange nordmenn har fått igjen penger på skatten etter et år med høy boligrente, og kan dermed kan sikre seg en sommerferie med solgaranti med god samvittighet. 

Powered by Labrador CMS