Nyheter

– Vi overdriver ikke når vi sier at selve grunnlaget for driften ble borte over natten, sier kjedeleder Preben Oosterhof i Sabrura Sticks & Sushi, som kommer til Mat & Marked 1. september.

Slik håndterte de koronaen

1. september får du innblikk i tre spennende eksempler på hvordan matbransjen har håndtert koronautfordringene gjennom 2020 og 2021.

Publisert Sist oppdatert

Sushikjeden Sabrura Sticks & Sushi måtte snu seg rundt i en rykende fart da de måtte pakke ned buffetbordet som følge av koronakrisen som traff oss i fjor vår. Dersom selskapet ikke klarte å omstille seg, kunne de like gjerne stenge alle kjedens 16 restauranter.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS