Nyheter
Johan Ingemarsson, daglig leder i matredderappen Too Good To Go, har all grunn til å smile. 2023 endte med rekordtall. Aldri før er de3t blitt reddet som mye overskuddsmat i Norge som i fjor. Foto: Erlend Skaug Ingebrigtsen
Too Good To Go leverer rekordtall også for 2023
I året som har gått, har nordmenn reddet over 3,3 millioner forundringsposer med mat gjennom matredderappen Too Good To Go. 1 million poser inneholdt bakervarer.
Det har aldri før blitt reddet så mye overskuddsmat i Norge som i 2023. Maten som ble reddet gjennom Too Good To Go tilsvarer over 3.000 tonn mat, fordelt på over 4.000 utsalgssteder i Norge.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Citybox skal åpne sitt tredje hotell i Bergen
Regjerende Nordisk mester blir Executive Head Chef på Savoy 1918
Norge - et kvalitetsbevisst marked for portvin
Classic Norway Hotels kåret til Årets bedrift
Dette blir cruisetrendene neste år
Mest leste artikler
Historisk gjenåpning: Nils Flatmark leder Savoy 1918s kjøkken
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen
RevPAR-utvikling for Oslo-hotellene: En analyse av november 2025