Nyheter

Vivian Voong angrer ikke på yrkesvalget sitt. Hun valgte utdanning som konditor og senere kokk. Her lager hun mat på den norske restauranten under den internasjonale messen Grüne Woche i Berlin. Foto: Hermann Möhring

Vivian var skolelei – ble konditor og kokk

Vivian Voong var lei skole og lekser og ville ha en yrkesutdanning med så lite teori som mulig. I dag er 29-åringen fagutdannet kokk og konditor med to svennebrev.

Publisert Sist oppdatert

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 - nye saker på nett hver dag og 8 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler og e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene:

Reiseliv1
Nett og papir
3 mnd

150,- 549,-

KJØP

Reiseliv1
Nett og papir
12 mnd

1788,-

KJØP

Reiseliv1
Nett
1 mnd

1,- 143,-

KJØP

Reiseliv1
Nett
12 mnd

1406,-

KJØP

Powered by Labrador CMS