Havila Kystruten ansetter Excecutive Chef

Havila Kystruten, som i november vant pris for cruiseindustriens beste matkonsept, styrker nå sitt kulinariske team med ansettelsen av Jan Dahdji som ny Excecutive Chef.

Publisert Sist oppdatert

– Vi er svært glade for å få Jan med på laget. Med sin omfattende erfaring og lidenskap for mat og konseptutvikling, vil han være avgjørende for å utvikle og styrke vårt matkonsept og gi våre gjester en enda bedre opplevelse ombord, sier direktør for hotell- og kommersiell utvikling i Havila Kystruten, Christian Gamsgrø.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS