Reiselivssjef Arne-Jørgen Skurdal er svært fornøyd med at man nok en gang har fått en kapasitet med et stort nettverk og solid erfaring med på laget.
Reiselivssjef Arne-Jørgen Skurdal er svært fornøyd med at man nok en gang har fått en kapasitet med et stort nettverk og solid erfaring med på laget.

Ny styreleder i Visit Øst-Norge

Åge Skinstad overlater roret til Torunn Aass Taralrud som styreleder i Visit Øst-Norge.

Publisert Sist oppdatert

Reiselivssjef Arne-Jørgen Skurdal er svært fornøyd med at man nok en gang har fått en kapasitet med et stort nettverk og solid erfaring med på laget. Vi har ambisjoner om vekst og nå er det viktig at vi holder dampen oppe slik at vi kan være verktøykassa reiselivsaktørene trenger etter et par år hvor den ene krisen har avløst den andre, sier Skurdal.

For den nye styrelederen har mye dreid seg om Innovasjon Norge. Hun var direktør for avdelingen i Oppland i ti år fra 2004 til 2014. Derfra tok hun steget videre til Singapore og ledelse av Innovasjon Norges kontor for Sør- og Sør-Øst-Asia fram til 2018.

Aass Taralrud har fortsatt i Innovasjon Norge sentralt også etter at hun kom hjem fra Asia. Hun var der leder av Innovasjon Norge avdeling Klynger og Nettverk, som har oppgaver knyttet til innovasjon i offentlige virksomheter og privat næringsliv. Aass Taralrud har i tillegg omfattende styreerfaring.

Skinstad trekker spesielt frem den satsningen man har gjort sammen med kommunene for å oppnå Merket for Bærekraftig Reisemål som viktig. En omfattende strategiprosess har man også gjennomført. Imponert over det digitale løftet Visit Øst-Norge har gjort de siste årene. Jeg har trivdes godt og kommer til å savne både ansatte og resten av styret, men at fokus det kommende året blir på Ski-VM i Trondheim avslutter Skinstad.

 Årsmøte som ble avhold den 24 april klappet inn den nye styrelederen digitalt. Sammen med et kompetent styret skal de jobbe sammen med en engasjert og dedikert administrasjon være med i jobben med å videreutvikle reiselivet i regionen. Her har Visit Øst-Norge også sikret seg et svært kompetent styre med en blanding av aktører og næringsutviklere i kommunene.

 Inkludering av kommunene i Kongsvingerregionen og Elverum og Våler de siste 2 årene har nå resultert i at man i dag er et av landets største destinasjonsselskap med i alt 17 kommuner som deltakere i fylkene Innlandet, Akershus og Buskerud.

Skurdal og Taralrud avslutter med at de er sikre på viktigheten av samarbeide mellom næringsaktører , kommuner og andre involverte så blir man både større og bedre. At andre regioner rundt om i Norge nå også har slike prosesser er vi glade for. At vi var tidlig ute og nå kan ha fokus på å skaffe flere gjester til regionen.

Styret i Visit Øst-Norge 2024 - 2025

Styreleder: Torunn Aass Taralrud

Nestleder: Karoline Larsen – Quality Hotel Gjøvik

Maria Sandvik – Kistefos

Ole Vold Sandersen – Frich’s

Per Martinsen – Hemlaga Ikke på valg

Svein Inge Sunde – Anno museene

Charlotte Hansson – The Plus Vestre

Fra kommunene er følgende valgt

Fra Ringerike: Lina-Maria Linge Fra Ringsaker: Ove Gjesdal Fra Hadeland: Kristine Belsby Fra Gjøvikregionen: Stine Røen Fra Elverum/Våler: Arild Lande Fra Kongsvingerregionen: Tove Gulbrandsen

 For mer info kontakt undertegnede eller Torunn Aass Taralrud (95155613)

Powered by Labrador CMS