Opplevelser

Utsyn mot Undredal ved Sognefjorden

Lonely Planet rangerer Norge som verden nest beste land å reise til

Lonely Planet har nylig rangert Norge som et av verdens beste land å reise til i 2022.

Publisert Sist oppdatert

Rangeringen er basert på en undersøkelse blant mer enn 400 respondenter, inkludert Lonely Planet-ansatte, reiseskribenter, bloggere, publiseringspartnere med flere, som ble spurt om hvilke steder og reiseopplevelser de spår vil pulsere i 2022.

Inspirerende landskap, villmark og fantastiske fjorder er bare en liten del av Norges naturlige skjønnhet. Landet som også er ledende innen bærekraft, er også opptatt med å introdusere verden for nye kulturikoner med sitt splitter nye museum dedikert til Edvard Munch, og det nyoppussede Nasjonalmuseet, nordens største kunstmuseum, skriver Lonely Planet.

– Vi er så stolte! Lonely Planet er en av verdens fremste ambassadører for bærekraftige aktiviteter. Når de sier «Dra til Norge», så lytter reisende fra hele verden, sier Bente Bratland Holm, reiselivsdirektør i Innovasjon Norge. Det legges ned en stor innsats i norsk reiseliv, og jobbes hardt for en mer bærekraftig fremtid. – Det er takket være den felles innsatsen at Norge i dag mottar denne anerkjennelsen fra Lonely Planet, sier Bratland Holm.

Powered by Labrador CMS