Opplevelser Tungtvannskjelleren på Vemork Tungtvannskjelleren åpnes nå for publikum Etter fem år med utgravinger og planlegging, åpnes kjelleren og et nytt museumsbygg nå for publikum. Redaksjonen Publisert mandag 13. juni 2022 - 14:05 Sist oppdatert mandag 13. juni 2022 - 16:09 Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post Annonse For å lese denne saken må du være abonnent Allerede abonnent? Logg inn her Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven. For å få papirutgaven, velg nett og papir. Vi har disse tilbudene: Reiseliv1 & Convenience Nett og papir 3 mnd 150,- 549,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett og papir 12 mnd 1788,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett 1 mnd 1,- 143,- KJØP Reiseliv1 & Convenience Nett 12 mnd 1406,- KJØP Allerede abonnent? Logg inn her ✕ opplevelser Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn Del på e-post
Hvordan kan vi sikre bedre tilgang til norske økologiske produkter? Anne S. Lyth, urban bonde Rebekka Bond, Slow Food Oslo Anders Eika, forsker ved OsloMet
Thon Hotel Vettre gjør det lettere for gjestene å trene Thon Hotel Vettre i Asker har inngått samarbeid med Gympak – et svensk selskap som tilbyr bærekraftige wellness-løsninger for hotellgjester.
Hold Norge Rent – spesielt for horeca Hold Norge Rent skal arrangere en «Bærekraftsdag – med fokus på forsøpling», spisset mot horeca-bransjen.
Geitmyra-ungdom åpner ny restaurant i Mathallen sammen med Michelin-kokker – Det finnes ikke noe viktigere enn å lære nye generasjoner å lage mat, sier Jay Boyle, kjøkkensjef på Maaemo. Boyle leder mentorprogrammet, samtidig som han fortsetter sitt arbeid med Esben Holmboe Bang på Maaemo.