I en tid med store uroligheter i verden, har matberedskap på storkjøkken fått overraskende lite oppmerksomhet. Nå ønsker Kost- og ernæringsforbundet å løfte bevisstheten.

Matberedskap på Umami Arena

Tirsdag den 18. mars 2025 vil Kost- og ernæringsforbundet arrangere en halvdagskonferanse på UMAMI Arena: Hvordan kan man på beste måte sikre seg en god matberedskap på storkjøkken.

– For et sykehjem eller andre institusjoner kan det handle om liv eller helse hvis man rammes av et langvarig strømbrudd, eller får problemer med mat- eller vannforsyning, sier leder i Kost- og ernæringsforbundet, Arnt R. Steffensen.

For å lese denne saken må du være abonnent

Reiseliv1 & Convenience – nye saker på nett hver dag og 7 papirmagasiner i året. Alle abonnement gir tilgang til alle artikler på både reiseliv1.no og convenience.no samt e-utgaven.

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd

150,- 575,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd

1875,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd

1,- 145,-

KJØP

Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd

1430,-

KJØP

Powered by Labrador CMS