I en tid med store uroligheter i verden, har matberedskap på storkjøkken fått overraskende lite oppmerksomhet. Nå ønsker Kost- og ernæringsforbundet å løfte bevisstheten.
Maria Kleppe Vihovde
Matberedskap på Umami Arena
Tirsdag den 18. mars 2025 vil Kost- og ernæringsforbundet arrangere en halvdagskonferanse på UMAMI Arena: Hvordan kan man på beste måte sikre seg en god matberedskap på storkjøkken.
– For et
sykehjem eller andre institusjoner kan det handle om liv eller helse hvis man
rammes av et langvarig strømbrudd, eller får problemer med mat- eller
vannforsyning, sier leder i Kost- og ernæringsforbundet, Arnt R. Steffensen.
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
3 mnd
150,- 575,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett og papir
12 mnd
1875,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
1 mnd
1,- 145,-
KJØP
Reiseliv1 & Convenience
Nett
12 mnd
1430,-
KJØP
Nylige artikler
Air Lingus starter rute mellom Dublin og Oslo
– Utfordringen er å lage de gode produktene, som gjør det lett å besøke Norge i alle fire sesonger
Strawberry planlegger unik lifestyle-resort i Jönköping
Antall reisebookinger rundt nyttår øker kraftig
4 millioner passasjerer for Avinors lufthavner i november
Mest leste artikler
Oppdag de største reisetrendene for 2026: Personlige og meningsfulle opplevelser
Nye Radisson-hoteller i Bergen: Unike opplevelser med Magic Norway
Store budsjettkutt truer Innovasjon Norges reiselivssatsing
Strawberry og CapMan forlenger hotellavtaler med store renoveringsplaner
Opplev Hobo Oslo: Et unikt lifestyle-hotell i hjertet av byen