Annonse
Grøtlunsj i ny drakt
Annonse
Fjordland lanserte grøtlunsj for over ti år siden, som det første på-farten mellommåltidet basert på grøt. Først ut var bygglunsj, en miniversjon av byggrøten. Den er tilsatt litt fløte, for å gi god smak og luftig konsistens. Fjordland bruker Skjåkgrynet, som skal ha ekstra god ernæringsmessig kvalitet og en spesielt sødmefylt smak. I tillegg til grøten, inneholder begeret også en bærsaus, og kommer i smakene bringebær, jordbær og blåbær.
I serien med grøtlunsj finnes også havrelunsj med smaken eple & kanel. Den er laget på kuttede havrekorn og melk fra norske gårder, og er en kilde til protein.
Fra og med nå kommer Fjordland Bygglunsj og Havrelunsj i ny drakt. Fjordland-logoen kommer tydeligere frem enn før.
Nylige artikler
Høy kundetilfredshet hos SJ Norge
Christian André Pettersen og Team Norway er klare for Bocuse d’Or Europa
Air Serbia åpner sin andre rute til Norge
TUI med nye charterfly fra Tyskland og Belgia til Trysil
Lanserer kommersielt støttesystem for hoteller og hotellkjeder
Mest leste artikler
Hvordan KI revolusjonerer hotellbransjen: Effektivitet og personalisering
Geir-Rune Larsen tildelt matkulturpris for rekruttering til restaurant- og matfag
Oslometeren: Enklere og rimeligere uteservering i Oslo
Airbnb får stor bot i Spania for ulovlige utleieannonser
Air Baltic gjenopptar flyrute mellom Tallinn og Oslo i 2026