Reiseliv

Alt klart for drømmepåske hos SkiStar Hemsedal og Trysil

Å feire påske på fjellet er for mange nordmenn en tradisjon de ikke vil gå glipp av. Påsken nærmer seg, og som vanlig kan SkiStars skianlegg i Hemsedal og Trysil by på et tettpakket påskeprogram og gode forhold.

Publisert Sist oppdatert

Stikkord er underholdning og konserter, blandet med bra skikjøring og morsomme familieaktiviteter i bakken.

April er en bra snømåned. Kalde netter gjør at snøen og forholdene holder seg godt, noe som lover bra for påskeferien. De ansvarlige for snølegging og preparering på SkiStars destinasjoner har stått på gjennom hele vinteren, og takket være gode snøproduksjonsanlegg er det aldri blitt produsert så mye snø som i år. Det gir optimale forhold.

- For mange er påsken sesongens høydepunkt, med vårskikjøring og lange lyse dager, og i Hemsedal kan vi melde om verdensmesterføre. Det har vært en super sesong så langt, og takket være de gode forholdene, kan alle skiglade gjester nyte flotte skidager gjennom hele april til sesongslutt i Hemsedal, den 1. mai, sier Andreas Smith-Erichsen, destinasjonssjef hos SkiStar Hemsedal.

- I Trysil er det fine forhold i bakken. Vi har aldri produsert så mye snø som i år og snødybden er på over 70 cm. Tidligski onsdag til lørdag gir muligheter for veldig bra skikjøring i påsken, og Valleaktiviteter og konserter skaper liv og røre. Alt ligger til rette for en finfin påske og herlig vårskikjøring siste del av sesongen, sier Gudrun Sanaker Lohne, destinasjonssjef hos SkiStar Trysil. I Trysil varer skisesongen frem til 24. april.

Powered by Labrador CMS