Reiseliv

Svetlana Stock, hotelldirektør, Thon Hotel Alta, Årets Unge Leder i Reisebransjen 2023.

Årets Unge Leder i Reisebransjen kåret

Svetlana Stock, hotelldirektør, Thon Hotel Alta, er kåret til Årets Unge Leder i Reisebransjen 2023.

Publisert Sist oppdatert

­12. mars var det igjen klart for årets store festaften for reiselivs- og eventbransjen, HSMAI Awards. Denne gang foregikk HSMAI Møte- og Eventbørsen og HSMAI Awards på Thon Hotel Storo i Oslo. Flere hundre festkledde bransjefolk hadde funnet veien til prisutdelingen, der blant annet Årets Hotelier, Årets Unge Leder i Hotell, Restaurant og Reiseliv og Årets Unge Talent i Hotell, Restaurant og Reiseliv ble kåret. Underholdningen sto det populære partybandet The Feelgood Orchestra for.

Prisen deles ut årlig, og blir tildelt unge ledere som har utmerket seg spesielt det siste året, enten ved eksepsjonelt gode resultater i sin jobb, eller som har vært spesielt nytenkende i sin virksomhet og lederrolle. Kandidater blir vurdert i forhold til karriereløp, i tillegg til årets prestasjoner. Formålet med prisen er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap blant unge ledere, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter. Prisen til Årets Unge Leder i Hotell, Restaurant og Reiseliv er deltagelse på HSMAI Europe Commercial Summer Camp 2024, inklusiv reise, hotell og måltider.

I sin uttalelse om Svetlana Stock, Årets Unge Leder i Reisebransjen 2023, skriver juryen blant annet: «Årets Unge Leder i Reisebransjen har bred bransjeerfaring og har i sin lederrolle vist stor handlingskraft og kommersiell teft. Vinneren har en genuin interesse for mennesker, noe som har bidratt til stabilitet og utvikling blant medarbeiderne. Store utfordringer i markedet har gjort det nødvendig å intensivere markedsføringen mot nye kundegrupper. Dette er blitt en suksess og ført til sterk forbedring av resultatene. Vinneren har fått anerkjennelse for aktivt arbeid for mangfold og inkludering i arbeidslivet. Hun har også tatt en viktig rolle med å bygge broer på tvers innen reiselivet, næringslivet ellers, kulturen og idretten.»

De andre finalister var:

Maline Dahlstrøm, Operations coordinator, Eik Servering

Loreta Gomez, hotelldirektør, Quality Hotel Sarpsborg

Zane Tomase, Food & beverage Manager, Hotel Norge by Scandic, Bergen

Jeppe Ry Vogel Jørgensen, General manager, Radisson Blu Hotel, Bodø

Prisutdelingen arrangeres av HSMAI, i samarbeid med Reiseliv1 og andre partnere fra reiselivsbransjen og ellers. Formålet med prisene er å fremme resultatorientert og nytenkende lederskap, samt å fokusere på viktigheten av lederrollen i hotell-, restaurant- og reiselivsbedrifter.

På forhånd var et stort antall godt kvalifiserte kandidater blitt nominert og finalistene gikk videre til møter med juryen.

Juryen

Juryen har for de tre reiselivsprisene har bestått av Morten Thorvaldsen, konserndirektør Thon Hotels (leder). Josefine Janson, Director Human Resources Norway, Radisson Hotels. Morten Malting, F&B Director Scandic Hotels. Torgeir Silseth, CEO Strawberry. Kristian Gundersen, Director of Hotels Division ISS Norway. Hans Kristiansen, redaktør Reiseliv1.

Powered by Labrador CMS